Место каде што може да ги проследите сите новости во врска со светот на Marvel, DC и Starwars.​

Зошто да ја следите нашата работа?
  • Секојдневно објавување на слики, статии, новости
  • Галерија исполнета со вашите омилени суперхерои
  • Следете ги сите настани во Македонија поврзани со светот на Marvel, DC comics и Star Wars
  • Шанса да станете блогер
  • Изразете ги вашите чувства
  • Споделете ги вашите мислења, критики, слики и слично

БЛОГ

Сакате повеќе?
Стани Блогер

Искуства на нашите фанови

Многу ви е COOL профилов, идејата ви е прекрасна на Македонија и беше потребно вакво дело. Најмногу ми се допаѓа тоа што ние фановите на овие работи можеме преку овој сајт да ги изразиме нашите чувства и мислења. Браво!!!

Стефанија

Уживам во сликите на Instgaram, сите новости што ги постирате ви се одлично изработени и едвај чекам да видам како ќе изгледа вашата веб страна. Само продолжете со одличната работа!

Мартин

Се гледа дека имате познавање во тоа што го работите, знаете да изненадите со смешни и интересни слики. Одличен начин да се поттикне модерната култура.

Чинго

Јас искрено сум голем љубител на стриповите заедно со филмовите и сериите поврзани со нив, можам да кажам дека од comics.mk ги добивам сите потребни информации и новости кога станува збор за Star Wars, Marvel и DC. Keep up the good work!

Марија